Viime viikonloppuna tehtiin Karin kanssa mielenkiintoinen bussimatka messariin. Lapset jäi kotiin mummun kanssa. Lähtö oli perjantai-iltana Oulaisista yhdeksältä ja jotta matka ei kävisi liian lyhyeksi kierrettiin Raahen kautta ottamassa vauhtia etelään päin (ja vähän väkeä kyytiinkin). Matkalla selvisi, että majoituspaikkamme messarin vieressä Holiday Inn olikin vesivahingon vuoksi muuttunut kuuden kilometrin päässä olevaksi hotelliksi. Tämä harmitti ja vei reissusta sujuvuutta, mutta olipahan kokemus tämäkin.

Messariin meillä oli ilmoitettuna Heta ja se onkin helppo matkakaveri. Heta ottaa kaiken eteen tulevan tyynen rauhallisesti ja osaa myös häkissä rentoutua ja nukkua. Leenaa en ilmoittanut, kun ajattelin, että se on kovin nuori junnuluokkaan (9kk).

Pysähdyspaikoilla etelämpänä saattoi huomata muillakin busseilla olevan saman suunnan; koiria purkautui autoista pissatauolle. Niinpä aamiaista nautittiin Sarin ja Tanjan kanssa, jotka tulivat bussilla Kajaanin suunnalta.

Olimme perillä näyttelyssä pian seitsemän jälkeen, joten aikaa oli katsastella rauhassa paikkoja, sillä welssit alkoi kahdentoista jälkeen. Hetan häkki saatiin kehän laidalle ja Heta lepäili siellä.

Launtain Helsinki winner –kisassa oli welsseillä tuomarina Bertil Lundgren.  Viimein oli Hetan vuoro. Minua jännitti, mutta Heta oli oikein iloisena ja onnellisena kehässä. Sai arvostelussa ERIn ja oli valioluokan toinen ja lopulta Paras Narttu 2!!  Ja sai vara-cacibin.

Upea Mimmi oli ROP ja vielä illan ryhmäkilpailuissa RYP1! Huonolle ei hävitty .

Mimmi PN1 ja Heta PN2

Mimmi (Benton Walk on Fame) ROP ja Erkki (Benton Ugly Duckling) Vsp

Sunnuntaina welssit oli heti aamusta, tuomarina Bill Bunce.  Heta sai taas ERIn ja mutta ei sijoittunut luokassaan. Edellisen päivän jälkeen tämä tuntui tappiolta, mutta reissuun olen tyytyväinen. Hyvä, että lähdettiin ja ensi vuonna uudestaan!

Maanantaiaamuna, kun vihdoin olimme seitsemän maissa kotona, oli Heta hieman uupunut.

Yksi väsynyt matkustaja...