Eilen käytiin autoilemassa Laihialla.

Welssejä oli paikalla 11 ja tuomarina Tapio Eerola, joka näytti kyllä antavan ERIä ihan kohtuudella, mutta SA:t sitten jäikin antamatta. Pitkällisen odottelun jälkeen oli Leenan vuoro. Leena esiintyi kohtuu hyvin, olin pakottanut lapset istumaan kehän laidalle, jotta Leena ei pyrkisi kehästä muualle lasten perään... Leena sai ERIn - vieläkin ne punaiset nauhat näyttää ensisilmäyksellä "vain punaisilta",mutta ERIhän se kuitenkin oli. Ilo oli suuri, kun tuomari antoi myös SA:n.


Kuva: Team Kantola

Leenan arvostelu: "12kk. Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Hyvät silmät ja purenta. Hyvä rintakehä. Tasapain. kulmaukset. Hyvä turkinlaatu. Liikkuu hyvin joskin veivaa jonkin verran edestä."


Kuva: Team Kantola

Heta-löllykkä esiintyi kaikkine kiloineen maltillisesti (ei, Heta ei ole kantavana, muuten vaan painavana), sai ERIn ja Sa:n.

Hetan arvostelu: " Vajaa 5v. Voimakas narttu. Hyvä pää. Silmät, purenta ok.  Voimakas rintakehä. Erinom. kulmaukset. Periksiantvat välikämmenet. Sisäkierteiset löysät etuliikkeet. Liikkeet kokonaisuutena tehokkaat ja vetävät."

Loppujen lopuksi vain Heta ja Leena saivat SA:t nartuista eli olivat kahdestaan PN-luokassa. Alina esitti tällä kertaa Hetan ja itse vein Leenan. Kiitos Alina! Kehä suoritettiin rennosti, tässä vaiheessa meni jo huumorin puolelle itsellä homma, oli aika sama kumpi voittaa. Tuomari laittoikin Leenan voittamaan! Leena sai SERTin.


Kuva: Team Kantola

ROP-kisassa upea Eddie päihitti Leenan ja Leena oli siten VSP.


Kuva: Team Kantola

Lapsien viihtymiseksi oli varattu ylen terveellisiä eväitä:

Kuvia ei nyt reissusta tullut enempää, kun olimme "päineen" eli ilman Karia . (27.3.2011 Kiitos lisäkuvista, Alina!)