Tänään oli Raahen ryhmänäyttely. Matkaan lähdettiin vailla mitään ennakkopaineita tai -haaveita, Heta on juoksun jälkeen lihonut useita kiloja ja Leenalla oli ensimmäinen näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu peräti 27 welssiä. Tuomarina oli Elena Ruskovaara.

Ennen kehään menoa oli mukavasti aikaa jututtaa tuttuja ja kyllä  welssiväki sitten on niin leppoisaa (kröhöm!) Hienoa oli nähdä Leenan sisko Jessi, kovin ovat toistensa kaltaisia tytöt.

Leenan luokassa oli kuusi osanottajaa. Leena esiintyi iloisesti ja mielestäni muutenkin hienosti nuoreksi koiraksi. Sai punaisen nauhan eli uusilla säännöillä ERInomaisen. Video Leenan ensiesiintymisestä.

Kilpailukuokassa Leena oli upeasti ensimmäinen ja sai SAn junnuista ainoana. Palaaminen SA-käytäntöön toi ihan uutta tai oikeastaan vanhaa tunnelmaa kisaan.

Leena (Rocbee Jambalaya) ja sisko Jessi (R. Jessica Tate)

Leena ja Jessi

Heta oli ainoa valio ja sai ERIn ja SAn.

Paras Narttu luokassa saatiin händlausapua - KIITOS Alina. Kuvia ei luokasta ole, vain videota oli  Kari muistanut ottaa. Heta oli hienosti PN1 ja Leena PN 4. KIITOS Sari tästä ihanasta Leenasta!!

Tiukassa ROP-kisassa Heta veti niukasti pidemmän korren ja oli ROP ja Rocbee Flash Gordon VSP.

ROP Magicstream's Hulabaloo Balai  VSP Rocbee Flash Gordon

Joku otti kuvia  myös silloinkun tuomarin kanssa seisottiin, kiitollisena otan lahjoituksia sähköpostiini ja lisään tänne.

Sarin kasvattajaluokkaan osallistui Leena, kokoontumiskehässä näyttää oudon rennolta - mitä siellä hommataan?

Ihme touhua, juoruillaan vaan vaikka pitäisi koiria esittää. :)  Mutta ei hätää - Rocbee-welssi-kasvattajaryhmä oli upeasti  BIS 1! Onnea Sari!

Ryhmäkilpailussa kävi niin kuin aina ennenkin, ei sijoitusta. Ryhmäkilpailut ei ole Hetan juttu, se ei vaan tykkää seisoa "vääränrotuisten" lähellä ja pakittelee sitten... 

Mutta ryhmästä viis, hieno päivä!