Viikonloppuna teimme minilomasen Vaasan Tropiclandiaan Karin, Hetan ja Leenan kanssa. Leenalle tämä oli ensimmäinen hotellireissu, mutta Hetan opastuksella Leena suhtautui varsin luontevasti hotellielämään. Molemmat lepäsivät rauhallisesti häkissä, kun me pulahdimme kylpylään.

Aamulla meinasi tulla kiire, vaikka olimme niin lähellä näyttelypaikkaa. Koirien hapsukarvat likaantuivat lenkillä ja täytyi pestä ja föönätä ne ennen aamupalaa. Hotellin runsas aamupala täytyi sitten syödä hieman kiireessä.
Näyttelypaikalla järjestelyt pelasivat hienosti, autolle löytyi parkkipaikka helposti ja sisään päästiin sujuvasti.

Welssejä oli paikalla 14. Tuomari oli Nina Karlsdotter Ruotsista. Uroksia oli kuusi, Alinan ja Eddien tyylinäyte valioliokasta:

Leena oli nartuista ensimmäisenä vuorossa. Tässä väännellään sitten Lennua asentoon:

Pidellään päästä...


...asetellaan etujalkoja...

...nyt pitäisi hoksata asetella takajalkoja...

... ja niinhän niitä sitten väännellään asemiin.
Video Leenan esiintymisestä ja esittäjänkin puuhista.

Leena sai ERInomaisen ja oli kilpailuluokan ykkönen ja sai ilokseni vaaleanpunaisen ruusukkeen eli SA:n.


Hetaakin aseteltiin, joskin vähän vähemmän työläästi:

Heta sai ERIn, voitti valioluokan ja sai SAn.

Paras narttu kehään sain handlausapua jälleen Alinalta. Heta ei kai nähnyt, että menin Leenan kanssa edellä kehään ja koetti protestoida, mutta Alina taitavasti sai Hetan juoksemaan nätisti. Tuomari osoitti Hetalle paikkaa Leenan perässä ja sitten taas juostiin. Tai olisi pitänyt juosta, mutta Leena oli sitä mieltä, että nyt aletaan leikkimään Hetan kanssa ja pomppi taakse päin katsoen koko kierroksen eikä minun taitoni riittäneet sen ajatuksia muuttamaan. Tuomari oli onneksi jo päätöksensäö tehnyt - Leena ykkönen, Heta kakkonen!!!  KIITOS Alina avusta!!

Leena sai SERTin, Heta Cacibin.

ROP-VSP kisa meni tuntunoloisesti: komea Eddie ROP, Leena VSP.

Upea reissu. Kiitos kaikille paikalla olleille onnitteluista ja Leenan kehumisesta - mieltä lämmittää welssiväeltä saatu positiivinen kommentointi.

Perinteisiä poseerauksia pysähdyttin ottamaan Oravaisissa.