Eilen kävimme Kiuruveden näyttelyssä. Tuomarina oli Soile Bister, jonka arvosteltavana en ole ennen käyttänytkään koiriani. Tuomarin käyttämä väriskaala oli laaja, keltainen oli kovastikin suosiossa eikä ruskeakaan ollut poissuljettu. Johan jännitti mennä kehään, tuloksena oli Leenalla ERI, jonka tuomari kertoi antavansa, koska Leena lopuksi seisoi vapaasti hyvin, aiemmin minä asettelemalla kadotin Leenan kulmat :) Ja monenlaista muutakin pientä vikaa löytyi. Eli SAta ei tullut.

Heta sai kommentin vankkuudestaan ja siitä ettei seiso takajaloillaan.Tämä ihan aiheesta, Heta ei tosiaankaan seisonut takasiensa varassa. Sai kuitenkin ERIn, muttei SAta. Ainoa SAn saaja koko rodusta oli Irman kaunis Lumo (Finnhill Heaven can Wait).

Jotta tälläinen reissu tällä kertaa, kuvia ei ole yhtään, videota löytyisi paljonkin... Niitä olisi mukavaa katsella joskus paikalla olleiden kanssa, oli taas niin kivaa väkeä!

Illalla häädettiin naapurien kanssa noitia, jospa sen myötä seuraavaan näyttelyyn tulisi enemmän onnea ;)


Tänä aamuna oli sitten taas raparallin vuoro:


Leena ottaa rusketusta.

 


Heta


Leena ja Kaisa

 


Leena lentää


Leena


Joutsenia Heta ihmetteli, mutta uskoi, ettei niitä mennä ajelemaan (tai sitten ei uskaltanut tuon kokoisia tinttejä hätyytellä).