Eilen olimme siis pitkästä aikaa näyttelytouhuissa. Welssit alkoivat vasta 11.30, joten aamulla ei tarvinnut kotoa kovin varhain lähteä. Lapset ja Kaisa vietiin äitini hoiviin Kajaanin keskustaan ja sieltä sitten pallohallille.
Welssejä oli ilmoitettu 33 eli ihan mukava määrä.

Tuomarina oli Juha Kares, joka näytti jakelevan keltaistakin väriä melkoisesti (eli hyvää). Leenan luokassa oli kuusi koiraa. Leena esiintyi mielestäni ihan mukavasti, sai ERIn ja voitti luokkansa ja sai SA:n. Tuomari kehui muuten, mutta mainitsi korkean hännän häiritsevän. Ja kun jälkikäteen videolta menoamme katselin, niin melkoinen ketunpuuhka Leenalla iloisesti korkealle kiertyi.
Valionarttuja oli kolme, Heta sai ERIn ja jäi kolmanneksi, tuomari moitti karvattomaksi eikä vallan väärässä ollutkaan.
Paras narttu -luokassa Leena ei sijoittunut.

Näin siis tällä kertaa. Kameralta löytyy vain videomateriaalia, katsotaan jaksanko siirtää sitä katsottavaksi. Kuvia Kajaanin pallohallin valaistuksessa ei tahdo saada kunnollisia otettua ja nyt oli kehä vielä aseteltu siten, että yleisö ei juuri koiria voinut katsoa saati kuvata.

Parasta reissussa oli tavata welssi-ihmisiä (ja muitakin tuttuja, toki). Kyllä se näyttelyiden yksi tärkeimmistä puolista on koirien ohella mukavat ihmiset. Kiitos kaikille juttukavereille!!