Niin ollaan tultu sen tosiasian eteen, että pennuista suurinosa lähtee viikonlopun aikana omiin uusiin koteihin. Surulliselta tuntuu, mutta hienoa, että pennut näyttävät saavan mitä erinomaisemmat kodit!

Tänään saapui pentujen rekisteripaperit Kennelliitosta. Nopeasti tulivatkin, pennut tunnistusmerkittiin viime tiistaina, torstaina eläinlääkäri muisti merkitä tiedot Omakoiraan, viikonloppuna maksoin rekisteröinnin ja nyt illalla löysin kirjelähetyksen postilaatikosta. Todella hyvin toimii rekisteröintipalvelu.

Täällä on satanut jo monta päivää, ja pentujen kanssa ei ole voinut olla niin paljoa ulkona kuin olisin toivonut. No, sisällä on riskeerattu siitäkin edestä. Hassuja asioita pennut ovat jo oppineet, esimerkiksi sen, että jos minä häärään keittiössä, pennut istuu koko sakki vieressä ja odottaa, josko tulisi herkkuja - ja tuleehan niitä. Tänään ilmestyi lautasellinen tonnikalapastaa ja kyllä hyvän päälle näyttävät ymmärtävän. Istumista on vähän harjoiteltu, toki ilman käskysanaa. Mutta kerjätä osaavat istumalla jo.